Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja
Ocijeni blog:

Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja

Autor: speedy | 30.11.2011

Ekskluzivno znači nešto posebno i s dodatnom vrijednošću. Modna kuća Prada i LG Electronics, iz čijeg su prethodnog partnerstva već proizašla dva vrlo uspješna mobitela, u Seulu su na svečanoj ceremoniji obnovili svoje ekskluzivno partnerstvo u proizvodnji mobilnih telefona. Rezultat partnerstva je PRADA Phone by LG 3.0, telefon koji će biti predstavljen početkom 2012. godine.


Prada je jedan je od svjetskih predvodnika u sektoru luksuznih proizvoda, a LG Electronics Mobile Communications vodeća globalna kompanija za mobilne komunikacije i informacije. Ekskluzivno partnerstvo donosi inovativan pristup, beskompromisnu kvalitetu, dizajn i napredne tehnologije, a LG ostaje Pradin ekskluzivni partner u proizvodnji mobilnih telefona.


Suradnja se nastavlja na ključnim elementima pametnih telefona – od softvera i korisničkog sučelja do samog dizajna i pakiranja.

 

 

Kad se spoje dvije ovakve kompanije nastaje mobilni telefon snažnog identiteta koji će po treći put, nakon suradnje koja je započela 2006. godine i rezultirala s dva vrhunska mobilna telefona predstavljena 2007. i 2008. godine, zasigurno najaviti i pokrenuti nove trendove.

 

Podsjetimo se i vratimo nakratko u prošlost. Prvi model Prada Phone by LG 1.0 postigao je izraziti uspjeh i prodan je u više od milijun komada. Bio je to prvi mobilni uređaj na svijetu sa zaslonom osjetljivim na dodir, a njegova pozicija u svijetu dizajna donijela mu je i činjenicu da je ovaj telefon dio trajnog postava Muzeja moderne umjetnosti (MoMA) u New Yorku te Muzeja suvremene umjetnosti (MOCA) u Šangaju.

 

 

Drugi model, Prada Phone by LG 2.0 pružio je inovativno mobilno iskustvo nadopunjujući ga pripadajućim ručnim satom. Tehnologija povezivanja Link omogućila je korisnicima jednostavan pristup informacijama o pozivatelju, SMS porukama, popisu i zabrani poziva te dvosmjernim obavijestima na zaslonu sata.

 

 

Odmah nakon što budu poznati novi detalji o najnovijoj kreaciji u industriji mobilnih telefona svakako ćemo vas informirati i na LG Mobile blogu.


 


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.