Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima
Ocijeni blog:

Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima

Autor: speedy | 26.12.2011

Ice Cream Sandwich (ICS), najnovija verzija Androida 4.0 ne može se isprobati niti na jednom telefonu na svijetu, ali LG već sada najavljuje i potvrđuje da će njihovi vrhunski pametni telefoni dobiti nadogradnju. Upgrade na ICS dobit će mobiteli iz vrhunske serije Optimus: Optimus 2X, Optimus Black, Optimus 3D i Optimus LTE.


Vlasnici drugih LG-jevih smartphoneova trebaju biti još malo strpljivi dok u LG-ju ne završe procjenu da li je Ice Cream Sandwich kompatibilan s funkcionalnostima, značajkama i performansama i njihovih telefona, a sve u cilju da ICS bude dostupan za što veći broj LG-jevih pametnih telefona.

Kad će stići slatki poklon za vlasnike LG-jevih mobitela moći ćete saznati tijekom prosinca, u mjesecu darivanja, na Facebook stranici LG Hrvatska i na LG-jevoj službenoj web stranici, a prije nego saznamo kad točno stiže upgrade na Ice Cream Sandwich, otkrivamo što ICS donosi.

Ice Cream Sandwich donosi drugačiji vizualni doživljaj s još boljom strukturom i organizacijom widgeta i aplikacija – widgeti će se moći pridružiti aplikacijama. Mape će se moći lakše izraditi, ubaciti jednu u drugu, u svakom slučaju slijedi još bolja organizacija.

Bit će moguće napraviti screenshot svega što vidite na ekranu, a notifikacijski sustav doživljava potpuni redizajn. Novost je i otvaranje notifikacija iz lockscreena. Jedna od uzbudljivijih funkcionalnosti je svakako i Face unlock, odnosno otključavanje telefona licem! Postavite mobitel ispred sebe i automatski će se otključati, nakon što prepozna vašu facu ;)

 

 

Internetski preglednik dobiva tabove, a bit će moguće i snimanje web stranica kako biste ih pregledali kasnije. Odlična funkcija pri odlasku na putovanje, u drugu zemlju – snimite web stranice koje vas zanimaju i onda ih naknadno pregledavajte, bez dodatnih troškova roaminga.

Kad već spominjem troškove bitno je napomenuti da ćete od sada moći pratiti koliko ste podataka prenijeli dok ste bili na Internetu, i to putem statistike koja omogućuje čak i postavljanje ograničenja potrošnje.

 

 

Ovo je samo dio noviteta koji vas očekuju na vašem LG pametnom telefonu, koji će postati još pametniji nakon nadogradnje.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.