Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona
Ocijeni blog:

Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona

Autor: speedy | 12.01.2012

Želite li na jednostavan način pristupati vašim bitnim sadržajima bez obzira gdje se nalazili, upravljati njima i dijeliti ih? Kako vam ograničenje prostora ne bilo bilo prepreka za vas smo se udružili s Box.com kako bi Vam omogućili BESPLATNIH 50 GB prostora u cloudu!


Sve svoje podatke možete pohraniti na sigurno mjesto, u vaš virtualni, ali stvarni prostor, na Box.com. Svojim podacima možete pristupati od bilo kud – s računala, laptopa, tableta ili mobitela. Snimili ste na stotine dobrih fotografija, a kako bi one 100% bile sigurne, spremite ih osim na svojem pametnom telefonu i na Box.com. Za svaki slučaj.

 

Kako biste postali vlasnikom ogromnog prostora od 50 GB trebate s Android Marketa preuzeti aplikaciju Box veličine 3,97 MB i instalirati je na svoj LG pametni telefon ili tablet koji ima Android 2.1 ili veću verziju, te minimalnu rezoluciju ekrana od 320x480 piksela (u tražilicu upišite „Box for Android“). Ova pogodnost se može iskoristiti do 31. ožujka 2012. godine. Imat ćete 50 GB sigurnog prostora koji možete dijeliti.

 

 

Aplikacija Box for Android u najnovijoj verziji 1.5 donosi nekoliko vrlo traženih značajki. Datoteke je iz Boxa moguće downloadati i u memoriju vašeg telefona, što je vrlo praktično jer vašim podacima možete pristupiti i s mobitela. Datoteke je moguće dijeliti putem e-maila ili aplikacija kao što je Evernote.

 

Nadalje, dodan je i offline mod tako da vašim fileovima možete pristupiti i kada nemate pristup Internetu. Lakše je i prebacivanje fotografija, videa i dokumenata na svoj Box account (račun), a obnovljeno sučelje aplikacije omogućuje jednostavnije navigiranje za brži pristup vašim podacima.

 

 

Mali test: znate li koliko je 50 GB? U samo jednom gigabajtu je 8.589.934.592 bitova, što je više nego što na Zemlji ima stanovnika. U 50 GB stane 100.000 PowerPoint slideova, ili pak 70.000 Excel dokumenata. Ili 25.000 fotografija.

 

Ukoliko ste vlasnik LG Android pametnog telefona sigurno će vas razveseliti podatak kako vaša platforma ima čak 52,5% udjela u ukupnoj prodaji pametnih telefona u trećem tromjesečju 2011. godine. Što je više nego dvostruko nego u istom razdoblju 2010. godine. Drago nam je što ste dio tog vala.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.