Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV Aplikacija Remote Control za LG Smart TV
Ocijeni blog:

Aplikacija Remote Control za LG Smart TV

Autor: speedy | 06.01.2012

Naprednom tehnologijom, ugrađenoj u LG-jeve pametne (Smart) televizore, mrežne Blu-ray playere, 3D Blu-ray playere, hard disk snimače, 3D Blu-ray Home Cinema možete upravljati i putem Android pametnog telefona koristeći senzacionalnu aplikaciju LG Remote, koja se može preuzeti s Android Marketa. Aplikacija koja se ponaša kao miš može se preuzeti i s AppStorea.


Kako biste svoj LG pametni telefon pretvorili u daljinski upravljač za upravljanje s LG Cinema 3D Smart TV-om potrebno je s Marketa preuzeti aplikaciju LG Remote veličine 5,66 MB. Zatim uparite aplikaciju s vašim LG televizorom.

 

Spojite vaš pametni telefon i pametni televizor na kućnu Wi-Fi mrežu i na pametnom telefonu pokrenite aplikaciju koja će automatski skenirati potragu za TV-om. Nakon što pronađe vaš pametni televizor, odaberite opciju Connect i uparite ih pomoću koda koji će se pojaviti na televizoru.

 

Aplikacija omogućuje da se putem ekrana osjetljivog na dodir upravlja glasnoćom televizora, izmjenjuju TV programi. Moguće je stvoriti popis omiljenih kanala između kojih se možete kretati. Kad ste na kanalu koji vam se sviđa, pritisnite My CH i tako ga spremite u svoje favorite. Moguće je upravljanje multimedijom na Blu-ray playerima, saznati informacije o DVD disku koji se pregledava, provjeriti informacije o pozadinskoj glazbi filma koji gledate…

 

 

Pregledavajte propuštene emisije, pristupite društvenim mrežama, YouTubeu, preuzmite nove aplikacije putem LG App trgovine. Provjerite svoj horoskopski znak, vremensku prognozu u vašem gradu, igrajte najbolje igre na vašem pametnom TV-u.

 

Izbornik se ponaša poput touch pada na prijenosnom računalu. Dovoljno je staviti prst na ekran pametnog telefona i Magic Motion pokazivač će se pojaviti na vašem televizoru. Ovo bi mogla biti zamjena za daljinski upravljač Magic Motion jer se na ekranu repliciraju sve navigacijske tipke sa standardnih LG-jevih daljinskih upravljača koji dolaze uz televizore.

 

Aplikacija LG Remote nudi i QWERTY tipkovnicu putem koje je moguće surfanje Internetom na velikom ekranu ili pretraživanje u udobnosti vaše fotelje. Ova funkcionalnost je super inteligentna. Svaki put kad surfate ili koristite Smart TV izbornike koji zahtijevaju unos podataka putem tipkovnice, LG Remote pokreće prikaz tipkovnice na ekranu pametnog telefona.

 

Nije li ovo idealan način da svoj pametni televizor učinite još pametnijim?


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.