Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona
Ocijeni blog:

Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona

Autor: speedy | 30.12.2011

Pametni telefoni danas više nisu samo telefoni, oni su i MP3 playeri, fotoaparati, imaju pristup društvenim mrežama, Internetu i gomili raznoraznih korisnih ili zabavnih aplikacija koje nam olakšavaju i uveseljavaju svakodnevicu. Poželite li zanimljivu web stranicu koju ste posjetili, pjesmu, fotografiju, video ili bilo koji drugi sadržaj podijeliti s prijateljima – na pametnim telefonima to je moguće i vrlo jednostavno.


Android telefoni su savršeni za dijeljenje datoteka i informacija s drugim pametnim telefonima, a dijeljenje je moguće putem poruke, Bluetootha i internetske veze (putem maila, Facebooka, Twittera, Picase, MySpacea…). Isprobali smo nekoliko načina dijeljenja podataka putem pametnog telefona LG Optimus 3D.

 

 

Dijeljenje internetskog linka

 

 

Upravo surfate i ovaj blog čitate na svojem LG pametnom telefonu, a link želite poslati svojem frendu putem Gmaila? Ništa lakše! Zadržite prst na adresi naše web stranice i pričekajte dok se ne pojavi opcija Share page (Podijeli stranicu) i odaberite je. Na ekranu će se pojaviti popis mogućih načina dijeljenja – putem Bluetootha, e-maila, Gmaila, Facebooka, Twittera, poruke, kalendara…

 

Odaberite Gmail, upišite e-mail adresu prijatelja i kliknite na ikonu Pošalji. Na isti način link možete objaviti na svojem Facebook profilu, samo jednim pritiskom prsta na ekran. Link možete i kopirati te ga zalijepiti u nekoj aplikaciji.

 

 

Dijeljenje multimedije (pjesme, fotke, video) putem Bluetootha

 

 

Na telefonu na koji želite poslati sadržaj sa svojeg telefona uključite Bluetooth. Kako biste prebacili pjesmu s jednog telefona na drugi putem Bluetootha, dovoljno je u aplikaciji „Glazba“ pritisnuti naziv pjesme koju želite poslati i zadržati prst dok se ne pojavi podizbornik s opcijama. Odaberite Share (Podijeli) i zatim odaberite Bluetooth.

 

Ukoliko Bluetooth prethodno nije aktiviran u podizborniku Podešenja, Bluetooth možete aktivirati i u sljedećim koracima koje će vam ponuditi vaš telefon. Nakon potvrde aktivacije Bluetootha kliknite na tipku Back (Natrag) ispod ekrana i ponovo zadržite prst na pjesmi, opet odaberite Share (Podijeli) te nakon toga Bluetooth.

 

Na popisu pronađenih Bluetooth uređaja odaberite uređaj na koji prebacujete pjesmu, nakon čega će započeti proces slanja pjesme na drugi uređaj. Ne zaboravite na drugom uređaju potvrditi primanje datoteke. Nakon nekoliko trenutaka pjesma će se pojaviti na drugom uređaju i biti spremna za slušanje.

 

Za prebacivanje fotografije ili video sadržaja s jednog telefona na drugi putem Bluetootha zadržite prst na fotki ili videu nekoliko trenutaka, dok se ne pojavi opcija Share (Dijeli) te iz popisa ponuđenih opcija odaberite Bluetooth. Daljnji postupak je isti kao i kod dijeljenja glazbe.

 

 

Dijeljenje multimedije putem File managera

 

 

Pojedine verzije Android operativnog sustava i pojedini uređaji ne podržavaju izravno slanje MP3 datoteka, kao što smo to u našem blogu opisali. Kako bi olakšali djeljenje glazbe s Android pametnog telefona predlažemo da s Android Marketa preuzmete File manager – primjerice aplikaciju „Astro File Manager“. Nakon što je downloadate (teška je 2,42 MB) i  pokrenete, potražite vaš file te dužim pritiskom prsta na nazivu filea odaberite opciju Send (Pošalji). Odaberite Bluetooth te slijedite postupak za dijeljenje.

 

 

Dijeljenje multimedije putem e-maila

 

 

Multimedijske sadržaje s telefona (fotografije, pjesme i dr.) možete slati i putem e-maila. Odaberite fotografiju, zadržite prst na fotografiji i pritisnite opciju Share (Dijeli). Odaberite Gmail, unesite e-mail adresu prijatelja, Subject i svoj tekst te na vrhu ekrana odaberite ikonicu Send (Pošalji). Ukoliko putem e-maila želite poslati video zapis, u tom slučaju prethodno provjerite koliko je ograničenje veličine datoteke koju vaš e-mail davatelj podržava i omogućuje.

 

Uživajte u djeljenju svojih omiljenih sadržaja s prijateljima!


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.