Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u! Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u!
Ocijeni blog:

Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u!

Autor: speedy | 09.12.2011

Zavirili smo u vreću Djeda Mraza u kojoj nam ove godine za blagdane donosi – mobitele! Na vama je samo odlučiti se za neki od modela koje je Djed Mraz ostavio na policama u trgovini mobilnih operatera.


Neke od zvijezda su Optimus 2X, Optimus 3D, Optimus Black, Optimus Me, LG Ego T500 ili njegova Dual SIM verzija – LG Ego T510!

 

LG Optimus 2X je prvi pametni telefon na svijetu s dvojezgrenim procesorom, zaslonom dijagonale od 4 inča i s Full HD 1080p video snimanjem. Ovaj Android pametni telefon idealan je za sve one koji žele najnapredniji ultimativni telefon na tržištu s Gingerbreadom, koji je dostupan za Optimus 2X.

 

Na strani Optimusa 2X su svi najjači featurei trenutno: 8 megapikselna kamera, DivX player, HDMI port, LCD kapacitivni zaslon rezolucije 480x800 zaštićen Gorilla staklom, stereo FM radio…

 

Novogodišnja fešta će sigurno biti posebna, a može biti još posebnija – snimite novogodišnju feštu s prijateljima u 3D-u pa se svi zajedno smijte ludorijama drugo jutro, dok ih gledate na LG Optimusu 3D bez 3D naočala. Video možete uploadati i na 3D YouTube i podijeliti ga s prijateljima koji nisu bili uz vas.

 

 

Naravno, sadržaj možete podijeliti i putem HDMI ili DLNA protokola s drugim uređajima kao što su računalo, televizor... Putem HDMI porta moguće je Optimus 3D spojiti i na 3D televizor te tako uživati u još većem prikazu treće dimenzije. 

 

Ili bacite neku Gameloftovu igricu s frendovima – pokažite im kako u akciji izgleda mobitel koji u usporedbi s današnjim najpopularnijim pametnim telefonima nudi 10 puta bolje grafičke performanse. Učitavanje web stranica je također 10 puta brže – brže ćete vidjeti fotografije koje su objavili vaši prijatelji na Facebooku. Optimus 3D omogućuje brži protok podataka koristeći tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory).

 

 

Kamera je 5-megapikselna, sa snimanjem Full HD videa, a do stotina tisuća novih funkcionalnosti dolazi se putem Android Marketa.

 

Treći mobitel koji može biti vaš je LG Optimus Black, mobitel idealan za odlazak na skijališta na kojima je sunce veoma jako. Naime, Black ima 4-inčni NOVA touch zaslon koji pruža vidljivost informacija i na najjačem suncu. Uz 700 IPS-a osvjetljenja daleko nadmašuje sve zaslone na tržištu. Naravno, radi na Android operativnom sustavu.

 

Za one koji nisu tako „hrabri“ i ne žele imati najjače mobitele na tržištu Djed Mraz je pripremio LG Optimus ME, Android pametni telefon dijagonale 2,8 inča. U simpatično dizajniranom kućištu nalazi se 3,2 megapikselna kamera, a snimljene fotke možete odmah podijeliti na Facebooku ili Twitteru.

 

Za kraj smo ostavili LG Ego T500, također mobitel s ekranom osjetljivim na dodir, dijagonale 2,8 inča. Mobitel idealan za one koji ne mogu bez Facebooka, glazbe, fotografiranja putem 2-megapikselne kamere. LG Ego T510 – Dual SIM varijanta omogućit će vam da prijatelje na različitim mrežama zovete s jednog uređaja...

Koji je vaš izbor?


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.