Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3! Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3!
Ocijeni blog:

Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3!

Autor: speedy | 25.11.2011

Pomoći ćemo vam da jednostavno i brzo ažurirate svoj LG Optimus 2X pametni telefon najnovijom verzijom Androida Gingerbread 2.3.


Kako napraviti upgrade na 2.3?

 

Prije nadogradnje. Sve važne podatke sa svog telefona pohranite na računalo, memorijsku karticu ili pak negdje u „oblak“. U postavkama telefona, Memorija telefona i SD kartice, provjerite USB spajanje (opcija Samo vanjska memorija mora biti bez potvrdne kvačice).

 

Tijekom nadogradnje nećete moći primati pozive niti SMS poruke, a tijekom ažuriranja nemojte odspojiti telefon s računala (provjerite je li baterija napunjena). Također, bilo bi korisno da je baterija barem na 80%.

 

Nadogradnja. Najnoviju verziju Android Gingerbreada za LG Optimus 2X preuzmite s LG stranice http://www.lg.com/hr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp. Pazite da na svojem računalu imate barem 512 MB slobodne RAM memorije i da vaš LG Optimus 2X nije ni na koji način spojen na računalo.

 

Nakon što ste se spojili na link, u polje „model telefona“ unesite P990 te u desnom dijelu potvrdite vaš model. Dobit ćete obavijest da za vaš model postoji nadogradnja te će vam se prikazati opcije načina preuzimanja.

 

 

Odaberite opciju „preuzmi Windows USB driver“, odaberite „Ažuriranje softvera“. Nakon što se otvori pop-up prozor za skidanje programa B2CAppSetup.exe veličine 255 kB, spremite ga na svoje računalo (preporučujemo na desktop).

 

Odaberite „Run“ i pričekajte dok se LG Mobile Support Tool ne osvježi. Zatim će se otvoriti „LG Mobile program za nadogradnju“ te LG Mobile alat za podršku.

 

Program će vas zatražiti da na računalo putem USB kabela spojite svoj LG Optimus 2X. Na mobitelu nije potrebno ništa potvrđivati sve do završetka nadogradnje softvera (vjerojatno će vam se ponuditi opcija prebacivanja podataka s memorijske kartice na računalo, ali nemojte ništa dirati na telefonu).

 

 

Zatim kliknite na traku „Započni ažuriranje“ i upgrade će se pokrenuti; downloadat će se 217,47 MB. Kad se na ekranu računala pojavi poruka „Ažuriranje softvera LG mobitela je završeno“ možete ugasiti program na računalu, odspojiti mobitel i pokrenuti ga.

 

Dočekat će vas nova verzija Gingerbread 2.3.4 – novitete možete pročitati u blogu Što donosi novoga Gingerbread!


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.