Besplatnih 50 GB prostora za sve vlasnike LG Android pametnih telefona

Želite li na jednostavan način pristupati vašim bitnim sadržajima bez obzira gdje se nalazili, upravljati njima i dijeliti ih? Kako vam ograničenje prostora ne bilo bilo prepreka za vas smo se udružili s Box.com kako bi Vam omogućili BESPLATNIH 50 GB prostora u cloudu!

Aplikacija Remote Control za LG Smart TV

Naprednom tehnologijom, ugrađenoj u LG-jeve pametne (Smart) televizore, mrežne Blu-ray playere, 3D Blu-ray playere, hard disk snimače, 3D Blu-ray Home Cinema možete upravljati i putem Android pametnog telefona koristeći senzacionalnu aplikaciju LG Remote, koja se može preuzeti s Android Marketa. Aplikacija koja se ponaša kao miš može se preuzeti i s AppStorea.

Dijelite MP3 pjesme, linkove, fotke i video s Android pametnog telefona

Pametni telefoni danas više nisu samo telefoni, oni su i MP3 playeri, fotoaparati, imaju pristup društvenim mrežama, Internetu i gomili raznoraznih korisnih ili zabavnih aplikacija koje nam olakšavaju i uveseljavaju svakodnevicu. Poželite li zanimljivu web stranicu koju ste posjetili, pjesmu, fotografiju, video ili bilo koji drugi sadržaj podijeliti s prijateljima – na pametnim telefonima to je moguće i vrlo jednostavno.

Zaštita Android telefona

U memoriji pametnih telefona danas se čuva sve više podataka pa se nameće pitanje - koliko su podaci pohranjeni u uređaju koji je stalno uz nas zaista i sigurni? I koje je najbolje rješenje za njihovu zaštitu? Sukladno dostupnim statistikama, velik broj korisnika mobitela barem je jednom ostao bez podataka poput telefonskog imenika ili multimedije.

LG-evi božićni pokloni

Blagdansko je vrijeme i vrijeme je darivanja. Za sve ljubitelje tehnologija koji blagdane žele gledati u 3D-u LG je priredio božićne poklone. Uz LG ćete život vidjeti u 3D-u, onakvim kakav ustvari i jeste. Pročitajte što LG je za sve nas pripremio...

Android Ice Cream Sandwich 4.0 uskoro na LG pametnim telefonima

Ice Cream Sandwich (ICS), najnovija verzija Androida 4.0 ne može se isprobati niti na jednom telefonu na svijetu, ali LG već sada najavljuje i potvrđuje da će njihovi vrhunski pametni telefoni dobiti nadogradnju. Upgrade na ICS dobit će mobiteli iz vrhunske serije Optimus: Optimus 2X, Optimus Black, Optimus 3D i Optimus LTE.

LG Ego T500 + LG Ego T510

Osnažite svoj ego jednim od dva nova LG-jeva telefona s ekranima osjetljivim na dodir – LG Ego T500 i LG Ego T510. Ukoliko želite još jači ego, Dual SIM telefon je svakako puni pogodak jer ćete u jednoj ruci imati funkcionalnost dva mobitela. Oba telefona su cjenovno vrlo prihvatljiva i dostupna.

Gingerbread na Optimusu 3D i Optimusu Black

I dalje pristižu dobre vijesti iz LG-ja: za vlasnike Optimusa 3D i Optimusa Black je stigla nadogradnja na Android Gingerbread 2.3. Postupak nadogradnje je jednostavan i ne traje dugo, a zatim slijedi uživanje u novim funkcionalnostima koje Gingerbread donosi. Upgrade je dostupan putem LG-jeve službene stranice.

Stižu blagdani - zabilježi sretne trenutke u 3D-u!

Zavirili smo u vreću Djeda Mraza u kojoj nam ove godine za blagdane donosi – mobitele! Na vama je samo odlučiti se za neki od modela koje je Djed Mraz ostavio na policama u trgovini mobilnih operatera.

Tethering – koristite vaš smartphone kao hotspot ili modem

Pogledate li u postavke svog Android telefona, s verzijom softvera od 2.2 na više, naići ćete na opciju „Tethering i prijenosni hotspot“ koja služi za dijeljenje podatkovne veze mobitela s drugim uređajima koristeći Wireless ili USB.

Ekskluzivno partnerstvo Prade i LG-ja

Ekskluzivno znači nešto posebno i s dodatnom vrijednošću. Modna kuća Prada i LG Electronics, iz čijeg su prethodnog partnerstva već proizašla dva vrlo uspješna mobitela, u Seulu su na svečanoj ceremoniji obnovili svoje ekskluzivno partnerstvo u proizvodnji mobilnih telefona. Rezultat partnerstva je PRADA Phone by LG 3.0, telefon koji će biti predstavljen početkom 2012. godine.