Svi su ludi za najnovijom verzijom Androida?

Imati noviju verziju operativnog sustava Android na pametnim telefonima mnogima zvuči kao da će od tog trenutka imati novi telefon. Je li to zaista baš tako? Zbog čega su svi ludi za medenjakom (Gingerbread) i sladolednim sendvičem (Ice Cream Sandwich)?

Ekologija i mobiteli

U Hrvatskoj je danas aktivno oko 6 milijuna mobilnih telefona, što znači da se koristi oko 6 milijuna punjača. Veliki broj njih je neprestano uključen u utičnicama zbog čega cijelo vrijeme bespotrebno troše električnu energiju. Tu su i baterije koje nakon gubitka kapaciteta završavaju u smeću. Znate li da pri kupnji novog mobitela možete dobiti popust ukoliko donesete svoj stari mobitel?

Kako optimizirati/upravljati data prometom na mobitelu

Pametni telefoni poput LG Optimusa 3D, LG Optimusa Black, LG Optimusa 2X i drugi dostupni na hrvatskom tržištu nude razne funkcionalnosti za koje se koristi aktivna veza prema internetu. Mnogi se zaigraju i iznenade kad shvate da su potrošili cijeli data promet, a stanje na prepaid računu im je 0 kuna (ili pak dobiju papreno visok mjesečni račun). Kako optimizirati potrošnju i smanjiti šanse za ovakva iznenađenja?

Što donosi novoga Gingerbread?

Nadogradnja na 2.3.4 u potpunosti iskorištava hardverski potencijal koji nudi LG Optimus 2X, tako da je inače brz uređaj sada još brži. U izgledu izbornika nećete primijetiti neke velike novosti, iako novosti postoje.

Upgrejdaj svoj Optimus 2X na Gingerbread 2.3!

Pomoći ćemo vam da jednostavno i brzo ažurirate svoj LG Optimus 2X pametni telefon najnovijom verzijom Androida Gingerbread 2.3.

Zasloni osjetljivi na dodir na mobitelima se razlikuju

Na današnjim mobitelima uglavnom prevladavaju zasloni osjetljivi na dodir (touchscreen). Postoji li razlika među njima? Koju vrstu zaslona posjeduje vaš mobilni ljubimac?

Optimiziranje trajanja baterije na vašem Android pametnom telefonu

Veliki zasloni, snažni procesori, aplikacije koje rade u pozadini, GPS, Wi-Fi, Bluetooth - sve su to veliki potrošači baterije na pametnim telefonima koja zbog toga u prosjeku često izdrži približno jedan dan.

LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini

Pametni telefon LG Optimus 3D, prvi 3D telefon na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory) proglašen je za najinovativniji mobilni uređaj u 2011. godini. Priznanje za inovativnost stiže od britanskog časopisa Mobile Choice, specijaliziranog za recenzije mobilnih telefona i vijesti iz industrije.

LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji

Za fotografiju se kaže kako govori više od tisuću riječi. Koliko li tek riječi može „ispričati“ 3D fotografija? Odgovor su potražili fotografi National Geographica.

Kupiš LG Optimus pametni telefon kod Tele2 i osvojiš Cinema 3D telku

LG Cinema 3D Full HD LED televizor razlog je gužvama i redovima koji se stvaraju ispred Tele2 trgovina. Naime, u tijeku je nagradna igra koju zajednički organiziraju LG i Tele2 i u kojoj automatski sudjeluju svi kupci pametnih telefona LG Optimus ME ili LG Optimus 2X unutar Tele2 mreže.

3D YouTube na Optimusu 3D

Složit ćemo se - YouTube zauzima posebno mjesto na webu: želim li pogledati video, pronaći ću ga sigurno na ovom servisu koji se sve češće, osim na mobitelima, računalima i tabletima može pronaći i na pametnim televizorima. Zanima li me isječak iz filma „Johnny English ponovo jaše“, novog filma s Rowanom Atkinsom (Mr. Beanom), na YouTubeu ću ga sigurno naći, kao i milijun drugih video isječaka. Osim YouTubea kojega svi poznajemo, od nedavno nam je na usluzi i 3D YouTube – dostupan na više načina, a jedan od njih je putem mobitela LG Optimus 3D.