Kupiš LG Optimus pametni telefon kod Tele2 i osvojiš Cinema 3D telku Kupiš LG Optimus pametni telefon kod Tele2 i osvojiš Cinema 3D telku Kupiš LG Optimus pametni telefon kod Tele2 i osvojiš Cinema 3D telku Kupiš LG Optimus pametni telefon kod Tele2 i osvojiš Cinema 3D telku
Ocijeni blog:

Kupiš LG Optimus pametni telefon kod Tele2 i osvojiš Cinema 3D telku

Autor: speedy | 30.10.2011

LG Cinema 3D Full HD LED televizor razlog je gužvama i redovima koji se stvaraju ispred Tele2 trgovina. Naime, u tijeku je nagradna igra koju zajednički organiziraju LG i Tele2 i u kojoj automatski sudjeluju svi kupci pametnih telefona LG Optimus ME ili LG Optimus 2X unutar Tele2 mreže.


Dovoljno je kupiti jedan od dva Optimus pametna telefona i Cinema 3D televizor veličine 42 inča može biti vaš. Radi se o televizoru koji prikazuje 2D i 3D filmove i druge zanimljive sadržaje. Spojite player na televizor, pokrenite 3D film i uživajte u trećoj dimenziji koja će se pojaviti u vašem dnevnom boravku.

 

Netko će se zaista usrećiti. Osim 3D televizora LG 42LW4500, LG poklanja još i 30 LED LCD monitor TV-a veličine 22 inča. Dakle, ukupno 31 vrijedna nagrada, za sve one koji će si na vrijeme nabaviti ove super pametne telefone.

 

 

Sada slijede pravila, koja su vrlo jednostavna za zapamtiti. Nagradna igra u organizaciji LG-a i Tele2 traje do 15. studenog 2011. godine i vrijedi za sve one koji prilikom prijenosa broja, produljenja postojećeg ili zasnivanja novog ugovora u Tele2 mreži odaberu jedan od pametnih telefona iz linije LG Optimus. I to je to!

 

Nagradno izvlačenje organizirat će se 18.11. 2011., a tko su sretni dobitnici saznat ćete 25.11. 2011. na web stranici Tele2.  Pravila sudjelovanja i rezultate nagradne igre potražite na službenim LG i Tele2 stranicama. Život je dobar uz LG!


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.