Spojili smo mobitel na TV…

Jedna od najnovijih funkcija na mobitelima, a u kojoj je LG lider na svjetskom tržištu jer ju je ponudio među prvima, jeste HDMI. Zahvaljujući HDMI portu mobitel je moguće spojiti s drugim uređajima te na njima reproducirati sadržaj s mobitela, čime mobitel postaje multimedijalni ultimativni stroj.

Cloud computing na mobitelu. Super stvar!

LG-jeva Optimus serija Android pametnih telefona idealna je za korištenje cloud computinga, odnosno računarstva u oblacima. Mobiteli imaju velike ekrane, brzi Internet, pristup do 280.000 različitih aplikacija, odlične fotoaparate...

Optimus 3D – nije samo stvar da imaš dvije jezgre, stvar je da optimiziraš njihovu uporabu

LG Optimus 3D je prvi LG-jev 3D mobilni telefon s tri dvostruke tehnologije za pregledavanje 3D sadržaja bez naočala! Ovaj je pametni 3D telefon opremljen kamerom od 5 megapiksela s dvostrukom lećom koja omogućava fotografiranje, osim u 2D-u, i u 3D-u te snimanje 3D video zapisa.

Najlakši smartphone na svijetu donosi Nova ekran

U Barceloni je LG predstavio Optimus Black, pametni telefon s najnovijom vrstom revolucionarnog zaslona NOVA. Osim novog zaslona telefon odlikuje tanko i lagano te istovremeno jedno od najboljih dizajnerskih linija kućišta. Mobitel ima masu od samo 109 grama.

Život se tako dobro može optimizirati

Više od 600 milijuna ljudi na našem planetu ima svoj profil na Facebooku. A kako bi došli do njega koriste se desktop računalima, prijenosnim računalima, tabletima, mobitelima, a sve više i pametnim telefonima.

Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black

Želite li saznati sve o naprednim mogućnostima prvog pametnog telefona s dvojezgrenim procesorom (LG Optimus 2X) i uređaja s najsvjetlijim zaslonom (LG Optimus Black), obavezno morate doći na besplatnu dvosatnu radionicu koju organizira LG Hrvatska.

Ultimate gaming u FullHD-u na Optimusu 2X

Svi smo kad-tad odigrali neku igru na mobitelu, a neki su sigurno i ovisnici te svaki dan igraju različite naslove na svojem mobitelu. Ja svaku večer prije spavanja obavezno odigram jednu igru koja me doslovce uspava. I tako već godinama...

FullHD video u praksi, i to putem mobitela

Prava prilika za isprobavanje snage i mogućnosti dvojezgrenih procesora, poput Nvidijinog Tegra 2 koji se koristi u prvom dual-core mobitelu na svijetu LG Optimus 2X, jedan je od najzanimljivijih featurea na mobitelima – snimanje videa. Ali, u ovom slučaju govorimo o FullHD snimanju, što do sada nismo vidjeli na mobitelima. Ovime su mobiteli dostigli samostalne, punokrvne FullHD video kamere.

Dual core na mobitelu? LG Optimus 2X je prvi na svijetu!

Pravo iznenađenje početkom godine priredio je LG sa svojim dual-core mobitelom. Naime, Optimus 2X prvi je mobitel na svijetu koji ima dvojezgreni procesor, a mobitel je predstavljen na CES-u u Las Vegasu.

LG Wireless Charging Pad omogućuje bežično punjenje mobitela

Kako se baterija mobitela puni? To svi znamo: mobitel se spoji na žičani punjač i punjenje započinje. A da li biste voljeli isprobati bežično punjenje baterije mobitela?

3D na (LG) mobitelu!

3D stiže i na mobitele. Nakon što je krajem prošle godine LG najavio kako radi na mobitelu s mogućnošću reprodukcije i snimanja 3D-a, potvrda je stigla na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni. Tamo se mobitel mogao vidjeti i uživo isprobati. Tako je svijetu predstavljen prvi mobitel koji ne samo što podržava 3D, nego to omogućuje i bez korištenja naočala.