Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black
Ocijeni blog:

Otvoreni dani LG-a: LG Optimus 2X i LG Optimus Black

Autor: speedy | 17.05.2011

Želite li saznati sve o naprednim mogućnostima prvog pametnog telefona s dvojezgrenim procesorom (LG Optimus 2X) i uređaja s najsvjetlijim zaslonom (LG Optimus Black), obavezno morate doći na besplatnu dvosatnu radionicu koju organizira LG Hrvatska.


Na Otvorenim danima LG-a, koji se pod stručnim vodstvom održavaju u utorak 24. svibnja, moći ćete kroz demonstraciju prednosti upotrebe pametnog telefona s dvojezgrenim procesorom saznati sve o Optimusu 2X. Održat će se i Mini Gaming Natječaj u kojem će sudionici zaigrati igru Shrek Go Kart i tako moći osvojiti prigodnu nagradu.

 

 

Na radionici će biti predstavljen i LG Optimus Black, najnovija zvijezda iz LG-a – tanak i lagan pametni telefon na Android OS-u koji uz naprednu tehnologiju NOVA nudi najosvjetljeniji i najjasniji zaslon. Ovaj zaslon superiorne svjetline čak i na suncu pruža izrazitu čitljivost. 
Optimus Black je i prvi mobitel s prednjom kamerom od 2 megapiksela.

 

                   

 

Kako biste sudjelovali na Otvorenim danima LG-a potrebno je prijaviti se ispunjavanjem online obrasca, najkasnije do 23. svibnja u podne. Nakon prijave polaznik će dobiti potvrdu o sudjelovanju u navedenom terminu na kontakt e-mail adresu.

 

Stoga, ako ste zaljubljenici u nove mobilne tehnologije i  volite pametne telefone obavezno se što prije prijavite na radionicu te detaljno upoznajte i uživo isprobajte najnovije LG-jeve pametne telefone iz obitelji Optimus.

 

 

Besplatna dvosatna radionica održat će se u utorak 24. svibnja od 18 do 20 sati u uredu LG Electronicsa na 4. katu poslovne zgrade u Aveniji Većeslava Holjevca 40 u Zagrebu, a radionicu će pratiti 12 korisnika. Ako zbog popunjenosti ne stignete osigurati mjesto na radionici LG će organizirat dodatnu radionicu.

 

Više informacija o LG-evoj radionici dostupno je ovdje.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.