LG i fotografi National Geographica surađuju na stvaranju 3D sadržaja pomoću pametnih telefona

Nakon pokrenute 3D revolucije uz dva najpopularnija tipa uređaja na tržištu – smartphonea Optimus 3D i tableta Optimus Pad, koji omogućuju snimanje, reprodukciju i dijeljenje 3D sadržaja, LG započinje suradnju s National Geographicom kako bi se dodatno popularizirali 3D sadržaji.

Dual-Core, Dual-Channel i Dual-Memory - TRI dvostruke tehnologije za idealnu visoku brzinu rada procesora potrebnu za igranje igara, gledanje video zapisa...

Početkom ove godine svijet je ugledao prvi smartphone na svijetu s dual core procesorom - LG Optimus 2X, nakon kojeg se pojavilo i nekoliko drugih mobitela s dvojezgrenim procesorima.

LG predstavlja dva nova mobitela s Gingerbreadom

Već i ptice na grani znaju da se svaka nova verzija Googleovog operativnog sustava za pametne telefone Android zove po slasticama, a trenutno raspoloživa verzija je 2.3 Gingerbread.

Mobile World Congress Barcelona - mobilno redefiniranje

Barcelona je u posljednjih nekoliko godina najvažnije mobitelsko mjesto u svijetu na kojem se predstavljaju novi modeli mobitela, ali i nove tehnologije i trendovi.

LG Optimus Black stigao u Hrvatsku

Elegancija, pamet i najbolji ekran na suncu tri su karakteristike koje u najkraćim crtama opisuju LG Optimus Black, pametni telefon elegantnog dizajna i superiorne svjetline koja omogućuje optimalnu vidljivost na suncu. Sada slijedi dobra vijest: Optimus Black je upravo stigao u Hrvatsku.

LG Optimus Pad prvi donosi 3D iskustvo na tablete

Ove je godine LG već nekoliko puta postao vlasnikom titule „prvi na svijetu“. Nakon prvog dvojezgrenog procesora na smartphoneu 2X te prvog 3D pametnog Dual Core, Dual Channel, Dual Memory telefona na svijetu LG omogućuje uživanje u 3D-u na tabletu koji je već dostupan na našem tržištu.

LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu

Pretjerano izlaganje suncu nije opasno samo za kožu, sa sunca „bježe“ i mnogi mobiteli. Razlog je slaba vidljivost sadržaja na zaslonu mobitela na direktnom suncu, daleko od hlada.

Windows Phone mobiteli još svježiji uz Mango

Microsoft je završio razvoj nove verzije operativnog sustava Windows Phone 7 koja će se zvati Mango. Svi će novi WP7 mobiteli dolaziti predinstalirani s Mangom, kojem je upravo završila razvojna faza. Microsoft se na velika vrata želi vratiti u mobilnu arenu, a Mango bi trebao donijeti više od 500 novosti.

Čestitamo Googleu koji svaki dan aktivira 550.000 Android mobitela

Google, jedna od najvećih i zasigurno najzanimljivijih tvrtki čiji operativni sustav Android koristi 30-ak proizvođača mobitela i tableta, među kojima je i korejski LG sa serijom pametnih telefona i tableta Optimus, objavio je rezultate poslovanja za drugo tromjesečje ove godine na kojima im se zaista mora čestitati.

LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje

Prvi 3D Dual-Core, Dual-Channel, Dual memory telefon na svijetu, LG Optimus 3D uspješno se može natjecati i s najboljim prenosivim uređajima za igranje zahvaljujući stereoskopskim 3D igrama i vrhunskim performansama koje nudi.

LG Optimus 3D i Optimus Pad – tehnološki napredni uređaji za 3D uspomene

Od početka srpnja Hrvatska je bogatija za dva nova mobilna uređaja – prvi 3D pametni Dual Core, Dual Channel, Dual Memory telefon na svijetu i prvi 3D tablet - LG Optimus 3D i LG Optimus Pad.