LG Optimus Black stigao u Hrvatsku LG Optimus Black stigao u Hrvatsku LG Optimus Black stigao u Hrvatsku LG Optimus Black stigao u Hrvatsku
Ocijeni blog:

LG Optimus Black stigao u Hrvatsku

Autor: speedy | 20.08.2011

Elegancija, pamet i najbolji ekran na suncu tri su karakteristike koje u najkraćim crtama opisuju LG Optimus Black, pametni telefon elegantnog dizajna i superiorne svjetline koja omogućuje optimalnu vidljivost na suncu. Sada slijedi dobra vijest: Optimus Black je upravo stigao u Hrvatsku.


Optimus Black je mobitel iz LG-jeve obitelji pametnih telefona Optimus, o kojem smo već nekoliko puta s dobrim razlogom pisali u našem blogu. Od sada je dostupan u T-Mobileovoj ponudi za već od 498 kuna.

 

Izuzev na početku spomenutih karakteristika, a koje smo već isprobali i uvjerili se u odličnu vidljivost zaslona NOVA na suncu, Optimus Black nudi još neke favorite s kojima se izdvaja: masu od samo 109 grama i debljinu od svega 9,2 mm. Sve je to dizajnirano lukovima koji Optimus Black čine još tanjim. Mobitel smo pokazali prijateljima kojima je stil dio njihovog života, a svi su ga sa zanimanjem i znatiželjom gledali i proučavali njegove lukove i odličan finiš.

 

Black ima zaslon dijagonale 4 inča čiji su pikseli vidljivi i na najjačem suncu. Naime, zaslon NOVA ima vrlo jasan i čitljiv prikaz na suncu, a to je moguće uz pomoć čak 700 nit osvjetljenja čime se dodatno ističe spektar boja. Fasinirale su nas istinske i realne bijela i crna boja, koje kod drugih ekrana nisu toliko čiste kao kod zaslona NOVA.

 

 

Spomenimo i jedan vrlo bitan detalj, a to je trajanje baterije koje je znatno duže nego kod konkurencije – NOVA troši i do 50% manje energije tijekom upotrebe u zatvorenom prostoru. Retina zaslon daje slabije performanse nego NOVA.

 

Black je idealan za brzi pristup Internetu i pregledavanje web stranica u punom formatu, komunikaciju mailovima, otvaranje i pisanje novih dokumenata, rad s aplikacijama iz Android Marketa koji broji više od 250.000 aplikacija. Uz pomoć Wi-Fi Direct funkcije može ga se povezati s drugim uređajima, a veza je brza i stabilna pri prijenosu podataka.

 

Ljubitelji multimedije zasigurno će na najbolji način iskoristiti čak dvije kamere koje Black nudi – glavnu razlučivosti 5 megapiksela i prednju od čak 2 megapiksela. Tu je i originalna funkcionalnost koja podizanjem, trešnjom i tapkanjem po uređaju aktivira kameru, slušanje glazbe pohranjene na telefon ili pak pozivanje.

 

LG Optimus Black je optimiziran za korištenje operativnog sustava Android 2.2 (Froyo) koji će uskoro biti nadogradiv na verziju 2.3 (Gingerbread). Život je uz pametne telefone baš dobar. I to ne samo u hladu, nego i na suncu.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.