Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D

Vrijedna ekipa u LG-ju nikada ne miruje, a u ovoj godini su se posvetili i 3D tehnologiji koja nas sve više okružuje. Nakon prvog 3D pametnog telefona na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory) i prvog 3D tableta na svijetu, stigao je i najnoviji 3D pametni televizor s nanotehnologijom koji donosi precizniju, jasniju, svjetliju i oštriju sliku.

S tabletom LG Optimus Pad po svijetu

Kad se spomene Barcelona većina ljudi pomisli na crkvu Sagradu Familia, poznatog umjetnika Gaudija, ulicu Rambla, brdo Montjuic, trg Placa Catalunya i ostale znamenitosti glavnog grada španjolske pokrajine Katalonije.

14 besplatnih 3D igara za vlasnike LG Optimusa 3D

Vlasnici pametnog telefona LG Optimus 3D pravi su sretnici – osim što imaju prvi 3D telefon na svijetu koji radi bez naočala, a s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory), LG im sada daruje i besplatne 3D igre!

Uroni u 3D putem LG Optimusa 3D u T-Mobile centrima

Dosta vam je 2D igara, 2D fotografija i 2D video filmova jer svi pričaju o 3D-u? Želite li iskusiti pravi, istinski 3D bez korištenja naočala prilika vam se pruža u T-Mobile centrima na LG Optimusu 3D, prvom 3D telefonu na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory).

Koliko je siguran tvoj Android mobitel?

Već je godinama trend da sve s računala, s pomakom od nekoliko godina, dolazi i na mobitele. Tako danas na pametnim telefonima (i tabletima) možemo obavljati gotovo sve najbitnije funkcionalnosti. A svi znamo da su računala podložna virusima. Koliko su mobiteli sigurni?

Na društvenim mrežama preko LG Optimusa Black

Ekran s dijagonalom od 4 inča automatski znači i veći komoditet pri korištenju društvenih mrežnih servisa kao što su Facebook, Google+, Twitter…

Više mi ne treba kompjutor jer imam tablet. I to 3D tablet!

Tableti su gotovo u potpunosti istisnuli iz prodaje netbook računala, prijenosna računala koja su se u posljednje dvije-tri godine vrlo uspješno prodavala. Novi koncept, koji podrazumijeva prenosivost, praktičnost i povezanost na Internet u tolikoj je mjeri već zaživio da bez ikakvih problema može zamijeniti i laptop i desktop računalo.

Gaming u 3D-u

Prošli tjedan je svijet saznao za zanimljiv pretvarač – 3D Game Converter, koji 2D igre na LG Optimusu 3D pretvara u 3D. Igranje je jedan od najzanimljivijih featurea koji se nude na 3D mobitelima, a mi smo istražili kakve su razlike između igranja 2D i 3D igara.

HDMI - karika koja dva svijeta spaja u jedan

MicroUSB i HDMI portovi postali su standardan dio današnjih pametnih telefona, a do prije godinu dana ove smo priključke mogli vidjeti samo na računalima, monitorima te na LCD i plazma televizorima.

3D Game Converter pretvara 2D igre u 3D igre

LG Optimus 3D, prvi Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory pametni telefon od listopada će postati još moćniji uređaj jer će se na njemu klasične 2D igre moći igrati kao 3D igre.

Aplikacije, aplikacije - bez njih više ne možete

Osim izvođenja multitaskinga, odnosno više različitih operacija istovremeno, današnji pametni telefoni obavezno pokreću i različite aplikacije, a ima ih na stotine tisuća. Aplikacije su zabavne, ali i vrlo korisne i praktične u svakodnevnom korištenju mobitela.