3D Game Converter pretvara 2D igre u 3D igre 3D Game Converter pretvara 2D igre u 3D igre 3D Game Converter pretvara 2D igre u 3D igre 3D Game Converter pretvara 2D igre u 3D igre
Ocijeni blog:

3D Game Converter pretvara 2D igre u 3D igre

Autor: speedy | 08.09.2011

LG Optimus 3D, prvi Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory pametni telefon od listopada će postati još moćniji uređaj jer će se na njemu klasične 2D igre moći igrati kao 3D igre.


Zasluga je to revolucionarnog 3D Game Convertera kojeg je LG predstavio na sajmu potrošačke elektronike IFA u Berlinu. 3D Game Converter je prvi program na svijetu koji omogućuje automatsku konverziju iz 2D igara u stereoskopske 3D igre, i to tako što se slika razdvaja posebno za svako oko, čime se dobije dubina.

 

Nakon pokretanja 2D igre dovoljno je pritisnuti 3D tipku na boku telefona i igra postaje 3D, a igre se mogu naknadno vratiti u početni 2D format.
Pogledajte kako izgledaju igre već dostupne na LG Optimusu 3D:
 

 

Nadogradnja besplatnog 3D Game Convertera, zasnovanog na OpenGL-u, na LG Optimus 3D starta početkom listopada za prvih 50 igara koje su optimizirane za konverziju u 3D, a do kraja godine stiže još 50 igara.

 

Uz već postojeće 3D igre LG-jev konverter povećava sadržaj dostupan za uživanje u 3D-u, a za 3D su potrebni moćni dvojezgeni mobiteli poput LG Optimus 3D koji uz tri dvostruke tehnologije iskorištava snagu i potencijal dviju jezgri.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.