Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D
Ocijeni blog:

Nanotehnologija na televizoru LG Cinema 3D

Autor: speedy | 24.10.2011

Vrijedna ekipa u LG-ju nikada ne miruje, a u ovoj godini su se posvetili i 3D tehnologiji koja nas sve više okružuje. Nakon prvog 3D pametnog telefona na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory) i prvog 3D tableta na svijetu, stigao je i najnoviji 3D pametni televizor s nanotehnologijom koji donosi precizniju, jasniju, svjetliju i oštriju sliku.


Prije nego krenem pisati o nanotehnologiji na LG 3D Smart TV-u, podsjećam da je nanometar milijarditi dio metra. Da biste vidjeli djelovanje nanotehnologije potreban vam je mikroskop pod kojim se može vidjeti djelovanje na pojedinačne atome.

 

LG je nanotehnologiju primijenio pri izradi pametnog televizora LG Cinema 3D LW980S, a na koji se putem funkcije Smart Share može spojiti pametni telefon Optimus 3D i tako u 3D sadržajima s mobitela uživati na velikoj dijagonali televizora. Radi se o Nano Full LED tehnologiji pozadinskog osvjetljenja – raspršivanje svjetlosti odvija se kroz malene rupice iznimno tankog premaza.

 

 

Rezultat je preciznija, jasnija, svjetlija i oštrija slika nego u bilo kojem drugom prethodnom rješenju. Najnoviji LG-jev model Cinema 3D televizora omogućuje sliku bez zamućenja, nema višestruke slike niti tamnih mrlja. 3D fotografije i video zapisi napravljeni putem mobitela Optimus 3D ili tableta Optimus Pad dobit će na kvaliteti prilikom gledanja na velikom ekranu LG televizora.

 

Full HD razlučivost LG-jevog Cinema 3D pametnog televizora omogućuje širok kut vidljivosti čime se osigurava savršeni 3D prikaz s bilo kojeg mjesta u sobi. VDE, europska tehnička agencija svojim je certifikatom potvrdila da LG-jevi Cinema 3D pametni televizori prikazuju 3D sliku u Full HD-u.

 

Tu je i funkcija pretvaranja 2D sadržaja u 3D, koja je dodatno poboljšana, zajedno s Wi-Fi povezivanjem televizora na odabrane internetske stranice, putem izbornika Premium Content. Na televizoru se putem funkcije Smart Share može prikazivati sadržaj s pametnih telefona, digitalnih kamera i osobnih računala, a daljinski upravljač Magic Motion pruža raznolike funkcije za zabavnije uživanje pri gledanju televizije.

 

Još jedan dodatni benefit za kupce novog LG-jevog LED LCD televizora LW980S, dostupnog u ponudi Europatradea, Emmezete, Ronisa i TechnoMarketa, koji na nano Full LED zaslonu objedinjuje tehnologiju Cinema 3D, funkcije Smart TV-a i kristalno čist prikaz: za sve LG Cinema 3D televizore kupljene do kraja 2011. godine vrijedi posebna LG-jeva ponuda od 5 godina sigurnosti.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.