14 besplatnih 3D igara za vlasnike LG Optimusa 3D 14 besplatnih 3D igara za vlasnike LG Optimusa 3D 14 besplatnih 3D igara za vlasnike LG Optimusa 3D 14 besplatnih 3D igara za vlasnike LG Optimusa 3D
Ocijeni blog:

14 besplatnih 3D igara za vlasnike LG Optimusa 3D

Autor: speedy | 04.10.2011

Vlasnici pametnog telefona LG Optimus 3D pravi su sretnici – osim što imaju prvi 3D telefon na svijetu koji radi bez naočala, a s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory), LG im sada daruje i besplatne 3D igre!


LG daruje vlasnicima Optimusa 3D čak 14 besplatnih Gameloftovih 3D igara. Ako ste vlasnik ovog super mobitela  požurite se i što prije pošaljite zahtjev za besplatnim igrama ukupne vrijednosti veće od 200 kuna. Besplatne igre dobiva prvih 300 vlasnika Optimusa 3D. Da vidimo koliko ste brzi?

 

Među probranim igrama nalaze se Modern Combat 2, GT Racing, Assassin's Creed, Shrek Chart i brojne druge. Popis svih igara nalazi se na poznatoj adresi www.lge.hr ili pak na letku promocije.

 

Svoj zahtjev pošaljite e-mailom na promocije@lge.com, a u subject upišite „Zahtjev za 14 besplatnih 3D igara za Optimus 3D“. U tijelo maila obavezno upišite i IMEI broj telefona. Inače, promocija je počela 1. listopada i traje do isteka zaliha, a kod za preuzimanje besplatnih igara moguće je iskoristiti do ponoći 31. prosinca 2012. godine. Cool!

 

 

Nakon što na svoj e-mail primite jedinstveni kod unesite ga u LG Game Store i dobit ćete 14 bodova. Jasno, jedan bod odgovara jednom preuzimanju Gameloftove 3D igre.

 

Svi to već znate, ali nije naodmet ponoviti: osim uživanja u 3D igrama, s LG Optimusom 3D možete snimati, pregledavati i dijeliti sadržaje u 3D-u bez ikakvih naočala. Ovaj prvi na svijetu 3D pametni telefon s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory) dostupan je u ponudi T-Mobilea za 1.298 kuna u tarifi EXTRA total XXL te u Vip ponudi za već od 499 kuna u tarifi Bez limita 600.

 

I još su tu i ove besplatne igre, prilika koja se ne propušta. Pogledajte super video u kojem ćete vidjeti kakav je feeling igrati 3D igre: 

 

 

Navratite i do Facebook stranice LG Hrvatska - www.facebook.com/LGHrvatska
Život je baš dobar!


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.