LG i fotografi National Geographica surađuju na stvaranju 3D sadržaja pomoću pametnih telefona LG i fotografi National Geographica surađuju na stvaranju 3D sadržaja pomoću pametnih telefona LG i fotografi National Geographica surađuju na stvaranju 3D sadržaja pomoću pametnih telefona LG i fotografi National Geographica surađuju na stvaranju 3D sadržaja pomoću pametnih telefona
Ocijeni blog:

LG i fotografi National Geographica surađuju na stvaranju 3D sadržaja pomoću pametnih telefona

Autor: speedy | 31.08.2011

Nakon pokrenute 3D revolucije uz dva najpopularnija tipa uređaja na tržištu – smartphonea Optimus 3D i tableta Optimus Pad, koji omogućuju snimanje, reprodukciju i dijeljenje 3D sadržaja, LG započinje suradnju s National Geographicom kako bi se dodatno popularizirali 3D sadržaji.


National Geographic je duže od jednog stoljeća poznata ustanova svjetske klase koja snima divlji svijet, krajolike, putovanja i lifestyle fotografije.

 

 

Vrhunski, poznati fotografi na nekoliko će dana ostaviti svoje fotoaparate i kamere te uz Optimus 3D stvoriti prvi 3D slikovni i video sadržaj u svojoj povijesti. Četiri fotografa i dva video snimatelja National Geographica koristit će pametni telefon LG Optimus 3D s kojim će snimiti zanimljive fotografije i video zapise širom svijeta u 3D tehnici visoke definicije.

 

Za šest nagrađivanih umjetničkih fotografa i snimatelja iz cijelog svijeta, „oboružanih“ moćnim Optimusom 3D čast je sudjelovati u stvaranju fotografija i video zapisa uz pomoć prijenosnog uređaja Optimus 3D, prvog svjetskog smartphonea s tri arhitekture za koji nisu potrebne posebne 3D naočale.

 

 

 

Optimus 3D, prvi 3D pametni Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory telefon na svijetu nudi napredne tehnološke značajke kao što su video stabilizacija i funkcija korekcije odstupanja prilikom snimanja 3D sadržaja u visokoj definiciji na različitim mjestima, a njegova tri Dual arhitektura omogućuje vrhunski multitasking, oštru sliku pri gledanju FullHD video filmova i brze grafički intenzivne igre.

 

Uz Optimus 3D u rukama ovi će umjetnici biti u mogućnosti pokazati svijet onakvim kakvim ga oni zaista vide – u punom 3D-u. Sve što šestorica umjetnika snime moći će se vidjeti na berlinskom sajmu IFA, najvećem europskom sajmu potrošačke elektronike i bijele tehnike, koji se u Berlinu održava od 2. do 7. rujna 2011. godine.

 

 

3D svijet uz pomoć Optimusa 3D „lovit“ će fotograf Justin Guariglia i fotonovinari Steven Alvarez, Brian Skerry, Peter Hutchens, Steve Winter i Bryan Harvey.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.