LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu
Ocijeni blog:

LG Optimus Black sa 700 nita – idealan za korištenje na suncu

Autor: speedy | 11.08.2011

Pretjerano izlaganje suncu nije opasno samo za kožu, sa sunca „bježe“ i mnogi mobiteli. Razlog je slaba vidljivost sadržaja na zaslonu mobitela na direktnom suncu, daleko od hlada.


700 nita svjetline pak omogućuje lako pregledavanje sadržaja na zaslonu telefona dok je telefon izložen suncu. Ovih optimalnih 700 nita sadrži NOVA zaslon, inovativni zaslon kojeg je na pametnom telefonu LG Optimus Black predstavio LG.

 

NOVA zaslon pruža odličnu vidljivost čak i pri izravnom sunčevom svjetlu, kako na plaži tako i na gradskom asfaltu – ništa neće izostati i vidjet ćete svaku nijansu njegovih 16,7 milijuna boja, iz svakog kuta. Čak i sa sunčanim naočalama!

 

 

Za usporedbu, zasloni na tržištu trenutno u prosjeku dostižu 400 do 500 nita, a NOVA zaslon se na izrazito jakom suncu pokazao boljim i od RETINA zaslona kod Apple iPhonea 4. Zaslon NOVA (IPS LCD kapacitativni zaslon) daje odlične rezultate i pri trajanju baterije –primjerice, za pregledavanje internetskih stranica NOVA koristi upola manje energije od AMOLED zaslona.

 

Što znači i rjeđe punjenje baterije. Usporedite li prikaz boja na zaslonu ovog telefona s drugima uključujući AMOLED, zapazit ćete prirodniju reprodukciju boja.

 

Optimus Black je elegantan smartphone mat crnog kućišta i velikog ekrana dijagonale 4 inča i iznimno lagan. Koristi Android 2.2 Froyo (nadogradiv na 2.3 Gingerbread) kojim se, osim putem ekrana osjetljivog na dodir, može upravljati i gestama. Pitate se kako? Da biste pozvali neki kontakt, koristili kameru, pregledavali fotke ili pak slušali glazbu dovoljno ga je podignuti, protresti ili pak tapkati po njemu. I to je to!

 

 

Optimus Black ima dvije kamere: prednju od 2 megapiksela i glavnu od 5 megapiksela s bljeskalicom. Ovaj je mobitel debljine tek 9,2 mm te iznimno tanak - s masom od samo 109 grama spada među najlakše pametne telefone na svijetu!


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.