LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje
Ocijeni blog:

LG ulazi na tržište igara za mobilne uređaje

Autor: speedy | 22.07.2011

Prvi 3D Dual-Core, Dual-Channel, Dual memory telefon na svijetu, LG Optimus 3D uspješno se može natjecati i s najboljim prenosivim uređajima za igranje zahvaljujući stereoskopskim 3D igrama i vrhunskim performansama koje nudi.


Time ulazimo u novu eru zabave u pokretu, a prve S-3D (stereoskopske 3D) igre već se mogu igrati na Optimusu 3D koji je dostupan u ponudi T-Mobilea. Pune verzije triju igara - Asphalt 6: Adrenaline, N.O.V.A. - Near Orbit Vanguard Alliance i Let’s Golf! 2 dolaze iz Gamelofta, vodećeg proizvođača video igara za mobilne uređaje i predinstalirane su na Optimus 3D.

 

Odigrali smo sve tri igre koje nude uzbudljiv audio-vizualni doživljaj zahvaljujući stereoskopskom ekranu koji 3D doživljaj nudi bez 3D naočala putem 4,3-inčnog ekrana rezolucije 480x800 piksela. Doživljaj igranja je do sada neviđen na mobitelima – igre su realistične i vrlo igrive. Morate ih isprobati i vidjeti, a igranje je zarazno te izmamljuje osmijeh na lice.

 

 

Ne čudi što već mnogi izjavljuju kako je 3D na pametnim telefonima ono što je bilo emitiranje u boji za televiziju. Osim spomenutih triju igara, na mobitelu se putem ikone 3D Games može preuzeti još 14 drugih igara koje su također stereoskopske 3D igre.

 

To su naslovi koji su već poznati pravim ljubiteljima igara: Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles, James Cameron’s Avatar, Ultimate Spider Man: Total Mayhem, GT Racing: Motor Academy, Shrek Kart, Modern Combat 2: Black Pegasus, Real Football 2011, Star Battalion, N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance, Dungeon Hunter 2, Fishing Kings, BackStab, Eternal Legacy i Shadow Guardian.

 

 

 

Android i iOS uređaji sve više zauzimaju rastući dio tržišta prenosivih igara ukoliko se pogledaju prihodi koji se ostvaruju njihovom prodajom. Nakon prvog 3D Dual-Core, Dual-Channel, Dual memory telefona na svijetu možemo očekivati još više ovakvih pametnih telefona koji omogućuju pretvaranje 2D fotografija i video sadržaja u 3D u stvarnom vremenu. U trećem kvartalu možemo očekivati i besplatan softver upgrade (iliti hrvatski nadogradnja) koji će 2D igre pretvoriti u 3D igre, čime LG i stvaranje sadržaja dovodi na novu razinu.

 

Korisnici LG-jevog 3D pametnog telefona besplatno će moći preuzeti S-3D igru Archer Craft koju je osmislio LG, a koji time ulazi na tržište igara za mobilne uređaje.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.