LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji
Ocijeni blog:

LG Optimus 3D u divljini i civilizaciji

Autor: speedy | 31.10.2011

Za fotografiju se kaže kako govori više od tisuću riječi. Koliko li tek riječi može „ispričati“ 3D fotografija? Odgovor su potražili fotografi National Geographica.


U zanimljivu avanturu po svijetu krenula su šestorica fotografa i fotonovinara National Geographic „oboružana“ moćnim uređajima kojima su „hvatali“ trenutak svojstven poslu koji obavljaju.

 

U „lovu“ im je glavno sredstvo bio pametni telefon LG Optimus 3D, prvi 3D pametni Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory telefon na svijetu za kojeg je Stephen Alvarez izjavio: „Zapravo, mislim da je kamera LG Optimusa 3D bolja nego moja digitalna kamera“. Izjavio je to dobitnik internacionalne nagrade za fotografiju godine.

 

National Geographic je već duže od 100 godina sinonim za snimanje svijeta koji nas okružuje, a o suradnji LG-ja i National Geographica pisali smo i u našem LG Mobile blogu krajem ljeta. Novinari i snimatelji National Geographica tada su dobili zadatak snimiti zanimljive krajolike, putovanja i lifestyle 3D fotografije i video filmove svijeta u koji su se zaputili.

 

Što se skriva na njihovim fotografijama i video zapisima otkrijte u 3D video zapisu kojeg možete bez naočala pogledati na svojem Optimusu 3D.

 

 

Video zapis možete pogledati i na svojem računalu, uz upotrebu 3D naočala, a ukoliko nemate 3D naočale, možete isključiti prikaz 3D-a i uživati u fotografijama kojima je svaki komentar suvišan.

 

Teme na fotografijama su: Divlje i egzotične životinje, Svakodnevni život u Aziji, Aquarium, Dani u Budimpešti, New York u trenucima, Plaža i obitelj. Ja sam očaran detaljima na fotografijama i video zapisima, bojama i oštrini, jasnoći i dubini, ali i sa svijetom koji je po prvi put u povijesti u trećoj dimenziji uhvaćen korištenjem mobitela.

 

Steve Winter, jedan od šestorice junaka iz ove priče, izjavio je „da je ovo stvarno sljedeći korak u fotografiji“. Meni se čini da je prvi korak već napravljen. Sljedeći je na vama… Nemojte čekati nego snimajte, gledajte i dijelite 3D koji se može iskusiti uz pomoć LG Optimusa 3D.

 

Pretpostavljam da ćete sada ponovo pogledati video i još uživati u fotografijama. Uživajte i obavezno pošaljite link na ovaj blog svim svojim prijateljima. Život je baš lijep.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.