3D YouTube na Optimusu 3D 3D YouTube na Optimusu 3D 3D YouTube na Optimusu 3D 3D YouTube na Optimusu 3D 3D YouTube na Optimusu 3D 3D YouTube na Optimusu 3D 3D YouTube na Optimusu 3D
Ocijeni blog:

3D YouTube na Optimusu 3D

Autor: speedy | 27.10.2011

Složit ćemo se - YouTube zauzima posebno mjesto na webu: želim li pogledati video, pronaći ću ga sigurno na ovom servisu koji se sve češće, osim na mobitelima, računalima i tabletima može pronaći i na pametnim televizorima. Zanima li me isječak iz filma „Johnny English ponovo jaše“, novog filma s Rowanom Atkinsom (Mr. Beanom), na YouTubeu ću ga sigurno naći, kao i milijun drugih video isječaka. Osim YouTubea kojega svi poznajemo, od nedavno nam je na usluzi i 3D YouTube – dostupan na više načina, a jedan od njih je putem mobitela LG Optimus 3D.


YouTube nudi veliki broj 3D filmova, a za gledanje kojih su potrebne različite vrste naočala. Nasuprot tome, za gledanje treće dimenzije na LG Optimus 3D pametnom telefonu nisu potrebne nikakve naočale! Pristup 3D YouTubeu s ovog uređaja putem posebnog 3D izbornika je jednostavan i brz  - i trenutno dostupan samo na ovom pametnom telefonu!

 

Dodajete svojim uspomenama treću dimenziju i usnimite posebne prilike u 3D-u LG Optimusom 3D! Podjelite svoj filmić s prijateljima na 3D televiziji ili Cinema 3D monitor TV-u ili jednostavno pregledavajte sa svog LG Optimusa 3D! Snimanje i pregledavanje 3D sadržaja moguće je zahvaljujući dvjema kamerama i stereoskopskom 4,3-inčnog ekranu kojim raspolaže Optimus 3D, prvi 3D telefon na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory).

 

 

Kako uploadati svoj 3D video na YouTube? Vjerujte mi, za to vam nisu potrebne nikakve upute: usnimite svoj 3D filmić, odaberite Share i uploadajte video! Uz pomoć brze internetske HSDPA veze i snažnog dvojezgrenog procesora mobitel će sve to obaviti dok ispijete svoj  juice!

 

Malo sam istraživao i na 3D YouTubeu naišao na live 3D video streaming iz svemira. Po prvi put u povijesti bilo je moguće pratiti čovjeka u svemiru, u tri dimenzije. Bio je to NASA-in astronaut Ron Garan. Direktno na mojem Optimusu 3D. Fenomenalno! Ne čudim se što je ovaj telefon proglašen najinovativnijim uređajem na dodjeli nagrada Mobile Choice Consumer Awards 2011!


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.