LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini
Ocijeni blog:

LG Optimus 3D proglašen najinovativnijim uređajem u 2011. godini

Autor: speedy | 31.10.2011

Pametni telefon LG Optimus 3D, prvi 3D telefon na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory) proglašen je za najinovativniji mobilni uređaj u 2011. godini. Priznanje za inovativnost stiže od britanskog časopisa Mobile Choice, specijaliziranog za recenzije mobilnih telefona i vijesti iz industrije.


Na dodjeli nagrada Mobile Chice Consumer Awards 2011 LG je za Optimus 3D, prvi pametni telefon koji je objedinio naprednu 3D tehnologiju, dobio potvrdu da je predvodnik promjena u svijetu mobilne tehnologije.

 

U anketi je sudjelovalo 10.000 čitatelja časopisa koji su izabrali pet finalista u kategoriji najinovativnijeg uređaja, a najboljega od najboljih – LG Optimus 3D, izabrala je stručna komisija koju čine predstavnici časopisa Mobile Choice te odabrani stručnjaci iz industrije.

 

Kod LG Optimusa 3D sve je u znaku 3D-a: moguće je snimiti vlastiti 3D sadržaj, reproducirati 3D sadržaj na stereoskopskom 3D LCD zaslonu veličine 4,3 inča te dijeliti 3D sadržaj, i to bez korištenja naočala. Optimus 3D je i vrlo moćan uređaj s dvojezgrenim TI IMAP4 procesorom takta 1 GHz, a Dual-Memory i Dual-Channel arhitektura osiguravaju optimalnu učinkovitost.

 

 

 

LG Optimus 3D u Europi je predstavljen u lipnju, a nova verzija uređaja uključivat će dodatne značajke poput LG-jevog ekskluzivnog 3D Game Convertera koji omogućuje pretvaranje 2D igara temeljenih na OpenGL-u u 3D igre.

 

Time će 3D sadržaj biti još dostupniji. Kao što sam već i pisao u LG Mobile blogu, u tijeku je promotivna akcija u kojoj LG vlasnike ovog uređaja daruje s 14 besplatnih Gameloftovih 3D igara. I više nego dovoljni razlozi za postati vlasnikom ovog super mobitela koji život čini ljepšim.


LG blog

Komentari

Pošalji komentar

(Za ostavljanje komentara morate biti ulogirani na forum.)

Trenutno nema komentara.